Ons team

Innovi Dak staat voor innovatie en kwalitatieve oplossingen met betrekking tot het realiseren van uw wensen op het gebied van dakbedekking. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Wat resulteert in dat we dan ook steeds betere en duurzamere producten aan u als klant kunnen bieden.

Met ons team hebben wij een ruime expertise in huis met betrekking tot alle aspecten van uw dak. Wij staan dan ook garant voor een goede service.

Medewerkers binnendienst

Onze medewerkers op kantoor regelen alles achter de schermen. Zij zorgen voor de planning en dat al onze monteurs op het meest geschikte moment bij u langskomen.

Bij hen kunt u ook terecht met alle vragen die u hebt met betrekking tot uw dak.

Onze monteurs

Al onze dak werkzaamheden worden door onze eigen vakbekwame installateurs (Qbis) gedaan. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze installaties en de veiligheid van onze monteurs. Al onze monteurs worden daarom eerst intern opgeleid en onder begeleiding van een ervaren monteur verder ingewerkt in de praktijk. Verder beschikken onze monteurs over een VCA en ISO-certificering en installeren volgens de Nederlandse praktijknormen. Omdat er tussentijds veel kan veranderen volgen ze daarnaast regelmatig cursussen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken.